OpenAir 72 (Small)
OpenAir 69 (Small)
naessi til gkkdK

Næstved Teater præsenterer: Jægerne

Næstved Teater præsenterer: Jægerne

 

I den kolde morgenrøde sidder tre ualmindelig, almindelige mænd. De er skarpladte – De er Jægerne!
Ernst, Joseph og Makmut er klar i toppen af jagtstigen, i dag kommer bukkene – i dag må de da for helvede komme de skide bukke!

I stenalderen var jægeren et agtpågivende væsen, der var ét med den natur han levede af. Ernst, Joseph og Makmut er ikke rigtig ét med noget, men de drømmer om at finde fred og genskabe mandens ur-forbindelse med naturen. Men hvad sker der, når man sidder og venter på lykken og stirrer ud i mørket fra hver sin beskidte navle… Når man går på jagt efter sit personlige totemdyr og udfordrer sin indre viking… Når sulten begynder at gnave og der ikke er det fjerneste at nedlægge…?

Jægerne er en skarpladt og skydegal satirekomedie om manden og hans famlen efter identitet. Hans plads i samfundet sættes på spidsen i denne komiske og absurde historie, om frihedslængsel, ansvarsfralæggelse og en desperate søgen efter meningen med det hele.

Teater O blæser i jagthornet og skyder løs på alt, i denne lattervækkende, absurde og befriende manddomsrejse - en gennemslagtning og bekræftelse af kønsroller, normer og samtiden.

”Jægerne” minder i stil og stød om Anders Thomas Jensens satirefilm, ”Blinkende lygter” og ”Mænd og høns”. Publikum griner højt med meget jævne mellemrum. Lise Majgaard – Kristeligt Dagblad


Arrangør: Næstved teater