Næstved Teater præsenterer: I sidste øjeblik

Næstved Teater præsenterer: I sidste øjeblik

Næstved Teater præsenterer: I sidste øjeblik

 

Det gælder om at have det sjovt, så længe man kan. Det forsøger tre ældre veninder på i Folketeatrets forestilling I SIDSTE ØJEBLIK, der er en lun komedie med Lisbet Dahl i hovedrollen som enken Marianne, der sammen med sine to veninder Anne-Louise og Solvej – spillet af henholdsvis Sonja Oppenhagen og Susanne Heinrich – forsøger at få det bedste ud af livets sidste kapitel trods alderdommens forskellige udfordringer.


På rollelisten ses også Joen Bille, Søren Bang Jensen og Jeanette Binderup-Schultz, og Christoffer Berdal svinger taktstokken fra instruktørstolen. I SIDSTE ØJEBLIK er skrevet af den afdøde svenske forfatter Carin Mann-heimer.

 

En lun komedie om at blive ældre. Som Piet Hein opfordrede: "Husk at elske, mens du tør det. Husk at leve, mens du gør det". Dette mantra forsøger tre gamle veninder at holde sig for øje - i sidste øjeblik. Publikum kan glæde sig til at følge deres kampe, sorger, erobringer og ikke mindst nye møder med kærligheden, som har sin plads i alle livets etaper.

 

Lisbet Dahl er enken Marianne, som er det dominerende centrum i bridgeaftenerne med veninderne Solvej og Anne-Louise. Som fjerdemand til kortspillet kommer den nyslåede enkemand Per og får Solvejs kinder til at gløde. En yngre mand – udsendt af kommunen – fordrejer hovedet på både Solvej og Per, der ikke længere bekymrer sig om, hvad andre tænker om deres handlinger. Det fører til overraskende slutninger og chancer, der gribes. Før det er for sent. I sidste øjeblik.

 

MN hvid3
FB mærke hvid2
Instagram hvid2
Infostander hvid2(1)
Billetten hvid2
ugeavisen logo
Audioone hvid
Kunstfonden LOGO white tr bg
Sydkystdanmark hvid2
Hjertestarter hvid
Tourist 205 x 250 mm(4)