OpenAir 72 (Small)
OpenAir 69 (Small)
naessi til gkkdK

Dansk Rakkerpak præsenterer: Kultursuppe med Lystløgnerne - Steiner Steinmetz og Aske Ebbesen

KULTURSUPPE er Næstveds internationale egnsteaters helt eget ”forsamlingshus-koncept”, hvor fællesspisning, hygge og underholdning i særklasse går op i en højere enhed. Dansk Rakkerpaks højtspecialiserede skøre kokke, gæve kogekone og frisksmurte smørrebrødsjomfru serverer først en aldeles glimrende omgang Minestronesuppe – og gennemgår undervejs diverse takke, skåle, hilse, sang og spise – ritualer. .. Derefter serveres aftenens hovedret: 

Lystløgnerne
- Historiefortælling i særklasse
Lystløgnerne består af de to særdeles garvede fabulatorer Steiner Steinmetz og Aske Ebbesen, der begge er anerkendte navne på den danske fortællescene. De vil hver fortælle 2 historier - en sand og en falsk! Det bliver derefter publikums opgave at skille skidt fra kanel og finde ud af hvornår de talte sandt og hvornår de løb om hjørner med tilhørerne. Gætter man den rigtige kombination deltager man i konkurrencen om to fribilletter til næste omgang Kultursuppe. 
Glæd jer til at blive forført af to fantastiske fortællere!

 

Aske Ebbesen:

"Jeg fortæller moderne historier, skåret ind til benet. .. Min historiefortælling inspireres af nutidsmenneskets problemer og dagligdagens drama, der omsættes til skarpt skårne historier. Om det er 'coming of age - historier', improviserede vildskaber, eller novellelignende skæbnehistorier, er humoren altid med. Storytelling er for alle aldersgrupper!" 

Vinder af Words Talentpris 2016 

Steiner Steinmetz:

En fabelagtig historiefortæller med mere end 15 års erfaring. Når Steiner fortæller, så tændes dit indre filmlærred og historiens billeder folder sig ud. Du rives med, gyser, undrer og griner. Steiner kan med sine fortælleevner føre alle ind i et univers, hvor du glemmer tid, sted og virkelig er med i historien. Med stor indlevelsesevne og sans for at fornemme tilhørerne, forfører Steiner med sin levende fortællestil. Hans dynamiske krop og ansigt gør historien endnu mere farverig. 


Unummererede pladser

Siddepladser ved langborde
Dagens suppe: Minestrone
Suppen er inkluderet i billetprisen