OpenAir 72 (Small)
Kurts 23 (Small)
OpenAir 69 (Small)

Copenhagen Drummers

Det er nu mere end 7 år siden Copenhagen Drummers vandt Talent 2010 på DR og for alvor blev sat på verdenskortet. Det var spadestikket til over tusind shows i både ind- og udland og i 2013 kulminerede det, da de stod side om side med Emmelie De Forest i det Danske og Det Internationale Melodi Grandprix og vandt det hele.

 

Danmark så det og var vilde med det! - Europa så det og var vilde med det! Hvad er det Copenhagen Drummers kan, som ingen andre kan?

 

Sammensæt en gruppe af top-entusiastiske, trommespillende drengerøve, skabt ud fra lysten til at udforske alle facetter af rytmisk musik med fokus på trommer. Tilsæt hertil en hel del disciplin, præcision og talent og du har opskriften på deres succes.

 

Grundstenene til Copenhagen Drummers blev lagt under deres tid som konstabler i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps - En verden fyldt med traditioner og historie. Med en meget firkantet hverdag og regler for trommestil og udførsel, havde de et behov for at komme ud med alle de skæve idéer og tanker omkring, hvordan trommer også kunne være.

Det var i de tanker at Copenhagen Drummers blev skabt - et fristed for idéer og skæve tanker omkring hvordan trommer og rytmer kunne gøres endnu mere fascinerende og spændende.


Kom i god tid - indgang via glasbygningen
Facebook: gkkultur . Instagram: @gkkultur
Inklusiv garderobe