Taylor

Taylor

James Taylor by Kaspersen, Vuust & Fogh


James Taylor har med sange som “Shower the People”, “Fire and Rain” og ikke mindst fortolkningen af Carole Kings “You’ve got a friend” placeret sig blandt de helt store amerikanske sangskrivere.

 

Dette er en aften med tre herrer som i 30 år har turneret landet tyndt, både med soloplader og som musikere for en meget lang række store danske kunstnere. 

En fælles kærlighed til James Taylor har ført de tre musikere sammen i et ønske om at dykke ned i Taylors store sangkatalog og formidle det til publikum.

 

Jan Kaspersen:
Vokal, guitar: Jan har i en menneskealder været kapelmester hos Jette Torp. Har bl.a. også spillet og turneret med Alberte Winding, Bruce Guthro, Martin Brygman, Lis Sørensen og Mek Pek Partyband. Har 3 soloplader bag sig.

 

Peter Vuust:
Kontrabas, kor: Peter har pt. udgivet 5 soloplader. Den 6 ventes til efteråret 17. Spiller pt. med sin egen trio med bl.a. Veronica Mortensen. Udover at være en estimeret hjerneforsker med nylig bogudgivelse har Vuust bl.a. spillet og turneret med Steffen Brandt, Poul Dissing, Sinne Eeg, Søs Fenger, Mads Langer, og Bobo Moreno.

 

Kristian Fogh:
Piano, kor: Spiller p.t. med i Lars Lilholt Band og Mike Andersen. Har desuden spillet og turneret med bl.a. Bruce Guthro, Lars HUG, Peter Belli, Peter A.G, Poul Krebs og Michael Falch.

 


Koncertern er en del af EN til 10

Arrangør: Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Dørene åbnes kl. 19.00
Kom i god tid - indgang via glasbygningen
Facebook & Instagram: @gkkultur #mitkulturcenter

 

 

MN hvid3
FB mærke hvid2
Instagram hvid2
Infostander hvid2(1)
Billetten hvid2
ugeavisen logo
Audioone hvid
Kunstfonden LOGO white tr bg
Sydkystdanmark hvid2
Hjertestarter hvid
Tourist 205 x 250 mm(4)