OpenAir 72 (Small)
OpenAir 69 (Small)
naessi til gkkdK

Stine Bramsen

Den charmerende sangerinde er klar til sammen med hendes band, at drage ud hvor hun føler sig allermest hjemme: på scenerne på de danske spillesteder! Den 23. februar kommer hun og bandet tilbage til Næstved.

 

Stine Bramsen solo-debuterede i 2014 med hittet ’Prototypical’, og siden hen er det blevet til en lang række store radiohits, udsolgte turnéer, et anmelderrost og guld-sælgende debutalbum samt GAFFA-prisen som Årets Danske Sangerinde i 2015.

 

Den erfarne sangerinde med den smukke stemme, der tidligere i år kunne fejre 10 års jubilæum for udgivelsen af “Fascination” med Alphabeat, har brugt det sidste års tid på at færdiggøre nye sange og glæder sig til at komme derud, hvor hun føler sig allermest hjemme – nemlig på de danske spillesteder.

 

Glæd dig til levende popmusik med noget på hjertet. Med sig på scenen har hun sit femmandsorkester bestående af Kapelmester; Jens Jones, Keys: Mads Storm, Keys: Nikolaj Rasted, Bas: Lase Baunkilde , Trommer: Kristoffer Sjelberg.
Arrangør: Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Dørene åbnes kl. 19.00

Kom i god tid - indgang via glasbygningen

Facebook: gkkultur . Instagram: @gkkultur

 


Før koncerten har du mulighed for at nyde en showmenu hos Café Grønnegade.

Menuen skiftes hvert måned, og du kan se den aktuelle menu på www.cafegroennegade.dk eller høre om den ved at ringe på tlf. 53790067

Pris eksl. drikkevarer: kr. 245,-