Hr. Skæg

Hr. Skæg

Den elskede Hr. Skæg kommer til Næstved den 18. november. Han er klar til at optræde for Næstveds børnefamilier, og i Det Store Skoleshow undersøger han om det virkelig er spild af tid at gå i skole?


Der venter en hyggelig søndag eftermiddag for Næstved børnefamilier, når tal- og ordjongløren Hr. Skæg kommer forbi Sydsjællands største kulturcenter med Det Store Skoleshow.
Hr. Skægs gode ven Vinter har aldrig gået i skole og alligevel påstår han, at han ved alt hvad der er værd at vide. Men det tror Hr. Skæg ikke på.
Med bogstaver, tal, Danmarks klogeste børn og en masse sange går Hr. Skæg i gang med at undersøge om det virkelig ER spild af tid at gå i skole og om man overhovedet kan vide alt hvad der er værd at vide.

 

Efter showet er der mulighed for at møde Hr. Skæg, så han kan besvime af glæde, over hvor klog man er.

 

DR’s populære figur Hr. Skæg er personificeret af Mikkel Lomborg, der selv uden kunstigt skæg, virkelig ér Hr. Skæg. Og uanset om han er i ”civil” eller i rolle, er alle børn der krydser hans vej ikke i tvivl om at han er den ægte Hr. Skæg.


Siden TV-debuten i 2008 er Hr. Skæg blevet en af Danmarks Radios mest skattede børnefigurer, hvilket blandt andet kom til udtryk da Post Danmark udgav to frimærker med motiver fra børne-tv. Kaj og Andrea var på det ene – Hr. Skæg på det andet.


Egnet for børn i alderen 5-8 år.
Hr. Skæg - kendt fra DR Ramasjang.
Bemærk at der ikke er siddepladser til alle. Voksne bedes undgå at stå i vejen for børnene.
Enhedspris for alle.
Næssi klubkort gælder ikke til dette arrangement.

Varighed: ca. 50 minutter + autografskrivning

Benyt indgang 22A eller 22B
Dørene åbnes kl. 13.00
Facebook @NaessiBornekultur
Læs mere på www.gkkultur.dk

 

MN hvid3
FB mærke hvid2
Instagram hvid2
Infostander hvid2(1)
Billetten hvid2
ugeavisen logo
Audioone hvid
Kunstfonden LOGO white tr bg
Sydkystdanmark hvid2
Hjertestarter hvid