OpenAir 72 (Small)
OpenAir 69 (Small)
naessi til gkkdK

Henrik Strube og Pete Repete

“Hyggeligt, musikalsk – og skide skægt!”

Det er hittet HOLD OM MIG, som indtil nu er Henrik Strubes største hit – ikke bare i Danmark, men i hele Norden. Ikke mindst i vennerne Björn Afelius og Mikaels Wiehes versioner.

Strube har i 40 år været en markant frontfigur på den danske musikscene. Som guitarist og komponist var han med til at gøre Røde Mor til et af landets topnavne (Æresgrammy 2006) og som sangskriver og solist toppede hans Billy Cross-producerede albums 80’ernes hitlister.

Og senere har Strubes sans for humor, sprog og historier underholdt og overrasket et stort publikum ved de tilbagevendende historiefortællershows, bl.a. på Bremen i København.

Så der venter publikum et underholdende gensyn med Henrik Strube, når han sammen med en af landets bedste keyboardspillere, Pete Repete (Big Fat Snake, Malurt, Sanne, Lis Sørensen) tager på forårs-turné i 2017.


NY CD UDE SEPTEMBER 2016 – “Lydia”

På det nye album LYDIA, fortsætter Henrik Strube samarbejdet med Pete Repete fra successen “En Håbefuld Mand”, der straks røg ind som ugen CD på DR5 og stadig spilles flittigt. Mikael Wiehe & Henrik Strube synger duet i antikrigssangen “En tid, et sted, et menneske” og Ulf Lundell´s

“Åbent Landskab” er på albummets 14 sange. “HOLD OM MIG”, Strubes største hit er i sin mest aktuelle og vedkommende form med på LYDIA.

Det var en fantastisk koncert fyldt med humor, alvor, glæde. Henrik er en storartet fortæller, sangskriver og musiker. Pete tryllebandt os med fantastisk spil på tangenterne.

Tilsammen leverede de en uforglemmelig aften til os alle sammen.

Dina Blomstand, Café Tankefryd, Brande

Poetiske sange og underholdende indslag. Barokke og ustyrligt humoristiske fortællinger. Det er uforligneligt! Det er sjovt! Det er livsbekræftende og fyldt med indhold fra det levede liv!
Bo Fredsøe/arrangør