Fistful of Dollars

Fistful of Dollars

Når det suveræne americana-rockband Fistful of Dollars' lyd brager ud over scenen, er det en gruppe garvede og dygtige danske musikere, der spiller et mix af folk, rock, blues og country tilsat et strøg af skandinavisk højt til loftet. Den 27. oktober besøger de Grønnegades Kaserne Kulturcenter, som en del af EN til 10-sæsonen for 18/19.


Fistful of Dollars har udgivet 3 albums. Det seneste, ”Live fra Little Village”, er indspillet i deres egen musikklub på Christianshavn, og det er netop ved live koncerterne, du får den fulde oplevelse af bandet. Deres nærvær er legendarisk - selv på festivalscener skaber de en intimitet der er enestående. 

 

Fistful of Dollars har spillet på de fleste danske festivaler for folk, country og andet håndspillet musik, inkl Tønder Festival, og turneret med amerikanske George Kilby, Jr.

 

Koncerten er en del af EN til 10-billetten, som giver adgang til 10 af Grønnegades Kaserne Kulturcenters koncerter henover den kommende sæson. Billetter i løssalg til koncerten med Fistful of Dollars er ligesom EN til 10-billetterne i salg nu.


The boys in the band:

Torsten Lefmann - sang, guitar, banjo
Niels Poulsen - guitar, mandolin
Rune Holberg - bas
Ole Bendix - pedal steel-guitar, dobro    
Karsten Mansa - trommer


Koncertern er en del af EN til 10

Arrangør: Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Dørene åbnes kl. 19.00
Varighed: 2 x45 min
Kom i god tid - indgang via glasbygningen
Facebook & Instagram: @gkkultur #mitkulturcenter

MN hvid3
FB mærke hvid2
Instagram hvid2
Infostander hvid2(1)
Billetten hvid2
ugeavisen logo
Audioone hvid
Kunstfonden LOGO white tr bg
Sydkystdanmark hvid2
Hjertestarter hvid
Tourist 205 x 250 mm(4)