Fishing Zealand konference

Fishing Zealand konference

Fishing Zealand konferencen, som er gratis, bliver i år afholdt i Næstved Kommune på Grønnegades Kaserne Kulturcenter d. 12. november fra kl. 9.00-16.30.

Det overordnede tema for konferencen i år, vil være lystfiskerturisme. Men som altid, vil alle fokusområderne i Fishing Zealand blive repræsenteret – herunder bl.a. hvordan man får mest miljø for pengene, de fælles succeser omkring vandløbspleje, fokus på vores arbejde med at involvere børn og unge, eksempler på samarbejdet med lystfiskerforeningerne og den nyeste viden om fisk og fiskebestande på Sjælland.

 

Det endelige program annonceres på Fishing Zealands blog, når det er endeligt fastlagt.

Dagen er en oplagt mulighed for lystfiskere, frivillige, politikere, kommunalansatte, virksomheder, guider og mange andre at mødes, skabe netværk og udvikle sammen. Har du interesse i projektet så mød op, da mange gode samarbejder udspringer sådan en dag. Netop disse samarbejder er i høj grad det, der kendetegner Fishing Zealands projekter, og de vil igen få høj fokus på konferencen.


Fishing Zealand er et ambitiøst projekt, som består af flere forskellige samarbejdspartnere.

Danmarks Sportfiskerforbund, adskillige kommuner på Sjælland og Øerne og frivillige lystfiskere arbejder sammen med lokale virksomheder og turistorganisationer om at udvikle bæredygtig lystfisketurisme og forbedre fiskemuligheder i hele regionen. Projektet er til stor fordel for lystfisketurismen og lokal erhvervsvækst, men også for miljøet og lystfiskerne.

 

MN hvid3
FB mærke hvid2
Instagram hvid2
Infostander hvid2(1)
Billetten hvid2
ugeavisen logo
Audioone hvid
Kunstfonden LOGO white tr bg
Sydkystdanmark hvid2
Hjertestarter hvid