Ekstra Show! Jan Gintberg - Gintberg Red(d)er Verden

Ekstra Show! Jan Gintberg - Gintberg Red(d)er Verden

EKSTRA SHOW
Den folkekære stand-up-komiker, Jan Gintberg er i 2018 klar med et nyt show og i den forbindelse lægger han den 26. september vejen forbi Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Efter at have svaret på alle livets store spørgsmål i showet, ”Det store spørgsmål” fra 2015, er han nu klar til at påtage sig en ny stor opgave – at redde verden.

 

Jan Gintberg mener dog selv, at der må være sket en lille misforståelse vedrørende showets titel og indhold. Han er derfor kommet med følgende kommentar for at rede trådene ud:

 

“Jeg troede faktisk jeg havde gjort det helt klart?! Men nogen har åbenbart misforstået mig! Jeg har tænkt mig at rede verden. Ikke redde den for fanden! Vores sol brænder ud om 4 milliarder år og allerede om 1000 år mener fysikeren Stephen Hawking, at vi ikke længere kan bebo vores klode. Festivaltoilettet er, så at sige, ved at være fyldt op til kanten.

Men indtil da fortjener verden da et sidste lattervækkende komisk klarsyn. At få vandkæmmet og friseret de yderste lag. At blive gjort pæn og præsentabel inden vi hiver splitten.

 

‘Gintberg reder verden’… Det er dét jeg hele tiden har sagt… så hør dog efter!”

 

Det kan derfor være nødvendigt at skrue lidt ned for forventningerne, hvis man havde regnet med en verdensreddende stand-up oplevelse.

 

Hvad man dog sagtens kan forvente, er en hylende morsom finkæmning af verdenssituationen, en hårfin frisering af tingenes tilstand, leveret af den altid velforberedte og bidende selvironiske Jan Gintberg.

MN hvid3
FB mærke hvid2
Instagram hvid2
Infostander hvid2(1)
Billetten hvid2
ugeavisen logo
Audioone hvid
Kunstfonden LOGO white tr bg
Sydkystdanmark hvid2
Hjertestarter hvid
Tourist 205 x 250 mm(4)