OpenAir 72 (Small)
OpenAir 69 (Small)
naessi til gkkdK

Dansk Slager Parade 2018

Det største dansktop show!

 

Dansktoppen tager på turne rundt i Danmark for 21'ne gang.

I 21 år har landets bedste dansktop kunstnere sammen indtaget de vinterklædte landeveje, for at besøge byer over hele det danske land, således at publikum kunne se og høre de originale kunstnere bag de hits som de kendte fra radio og fjernsyn.

2018 bliver hellere ingen undtagelse, holdet er sat, kufferten pakket, og kunstnerne venter på at det bliver vinter så de igen kan tage afsted. Denne gang består holdet af følgende erfarne kræfter.

Bjørn Tidmand, der var en af de bærende kræfter i paradens begyndelse sammen med bl.a. Tommy Seebach, vender nu tilbage og giver sine velkendte hits, lige fra “Lille Sommerfugl” og “Brænd mine Breve” til “Nu tager jeg til Dublin” og “Rosen er rød min ven” og mange flere.

John Andersen, forsanger i “The Rocking Ghosts”, er med for første gang på paraden. Han giver med garanti både langeplagen “Belinda” og “Oh Oh, What a Kiss”.

Lars Stryg, fra “Lars Stryg & Royal Strings” vender tilbage efter succesen i 2017, og bringer igen sine hits ud til publikum – bl.a. den sang, der har ligget længst på Dansktoppen: Klassikeren “Aldrig mer’ må jeg se dig” – 55 uger på listen. Desuden bliver der genhør med “Hvor er det sted”.

Gry Meilstrup, som enhver dansker kender fra sangen “Kloden Drejer”, som vandt det danske Melodi Grand Prix i 1983, hvor rejehoppet blev opfundet. “Kom og kys mig” blev i 2017 kåret som årets dansktophit i Boxen.

Lise Haavik sang i 1986 hittet “Du er fuld af løgn” og har i mange år været blandt de populæreste navne på Dansk Slager Parade. Efter et års pause er hun atter ombord med forrygende fortolkninger af de store dansktophits.

Anne-Mette Rix tog alle med storm, da hun debuterede i 2006, hvor hun erstattede den sygemeldte Anne Herdorf. Publikum tog hende til deres hjerter med superlativer som den nye Birthe Kjær. Med den popularitet får hun et tredie år på slageren.

Klaus & Servants er traditionen tro bandet, der bakker alle kunstnerne op og optræder med deres egne suveræne hits. Hvem kender ikke “Herstedvester”, “Bank tre gange” og ”Den bedste pige”.

Showet bindes sammen af konferencier Karin Strand-Holm – kendt fra DK4 tv-showet “Syng med & Tip et hit”.


Kom i god tid - indgang via glasbygningen
Facebook & Instagram: @gkkultur #mitkulturcenter
Unummererede siddepladser.
Varighed: 2x50 min.
Dørerne åbner kl. 14.00