Danser med drenge - UDSOLGT 26. april kl. 20:00

Danser med drenge - UDSOLGT

Danser med drenge tilbage i Næstved
Det populære band er garant for glæde, fest og dans, og den 26. april vender de tilbage til Næstved. På Grønnegades Kaserne Kulturcenters scene i Ny Ridehus er de klar til at fejre deres 25 års jubilæum sammen med deres trofaste fans.

 

Er der nogen i himlen? Hvor længe vil du ydmyge dig? Aldrig undvære dig. Hit på hit er strømmet ud af det populære band Danser med drenge. Hits med tekster og melodier som næsten alle kan synge med på – fans såvel som de fleste der nyder popmusik fra dansk musiks guldalder.

 

I 25 år har Danser med drenge rejst Danmark rundt, og med deres mange livekoncerter er de absolut et af de mest optrædende bands i landet. Og alligevel er koncerter efter koncerter, år efter år, udsolgte og spillet for fulde huse.

 

Næstved har tidligere haft fornøjelsen af at opleve bandet med de mange hits. Senest i Ny Ridehus sidste år som også var helt udsolgt.

Vores gæster elsker Danser med drenge. Det kan vi jo tydeligt se, når vi skal melde udsolgt til shows og koncerter, fortæller kulturcenterleder John Nørbjerg om dacapoet, og fortsætter -vi glæder os til endnu en gang at have de mange festglade fans i huset, og satser på at Næstved endnu en gang kan melde udsolgt til Danser med drenge, slutter en glad leder af Sydsjællands største kulturcenter.

 

Til jubilæumskoncerten står deres bagkatalog på menuen, og med sig medbringer de en helt ny single. ”Hun har fyret dig” er netop udkommet på alverdens musiktjenester. Men bandet giver ikke sig selv fri af den grund, men er netop gået i studiet for at indspille deres største hits i nye akustiske versioner. Resultatet udkommer næste år som en jubilæumsgave til deres fans.

 


Kom i god til - indgang via glasbygningen
Facebook & Instagram: @gkkultur #mitkulturcenter
Inklusiv garderobe