Bryan Adams Tribute

Bryan Adams Tribute

Èt af Danmarks ypperste tribute-bands, Bryan Adams Tribute besøger Næstved den 2. november 2018, når de giver koncert i Ny Ridehus.

 

Med sine 65 millioner solgte albums og no. 1 hits i over 40 lande har Bryan Adams samlet publikum verden over. Alene i Danmark har han gang på gang præsteret et hav af udsolgte koncerter og har hver gang leveret en performance, der har plantet et solidt aftryk i sit trofaste publikum.

 

“Summer of 69” - “Everything I do” - “Run to you” - “Cuts like a knife” - “Heaven” og “Kids wanna rock” er blot et lille udpluk af en perlerække af hits fra den legendariske rockstjerne.

 

Bryan Adams Tribute hylder rock-ikonet med engagement, professionalisme og en uovertruffen indlevelsesevne. Med den karismatiske Claus Hassing i front (finalist i Dansk Melodi Grand Prix og deltager i diverse TV-shows), og et dybt engageret og professionelt hold af velkendte rockmusikere, er Bryan Adams Tribute leveringsdygtige i en musikalsk oplevelse der kommer helt ud over scenekanten - hver gang.

 

Band:

Claus Hassing - leadvokal & guitar

Lasse Baggenæs - leadguitar & vokal

Rune Thorhauge - trommer & vokal

Christian Thrane - bas

Filip Winther - keys/orgel & vokal


Læs mere på www.gkkultur.dk
Kom i god til - indgang via glasbygningen
Facebook & Instagram: @gkkultur #mitkulturcenter
Inklusiv garderobe
Varighed: 2x45 minutter

MN hvid3
FB mærke hvid2
Instagram hvid2
Infostander hvid2(1)
Billetten hvid2
ugeavisen logo
Audioone hvid
Kunstfonden LOGO white tr bg
Sydkystdanmark hvid2
Hjertestarter hvid
Tourist 205 x 250 mm(4)