OpenAir 72 (Small)
OpenAir 69 (Small)
naessi til gkkdK

Vershuset præsenterer: Shaka Loveless

Vershuset får besøg af Shaka Loveless

I marts måned kan Shaka Loveless opleves live i selskab med sine faste guitarister, Lasse Boman og Carl Riestra. Sammen vil trioen spille akustiske versioner af alle de kendte hits. Dermed kan publikum se frem til en akustisk koncert med masser af nærvær og intensitet.

”Der er mere plads til ordene og melodierne. I det akustiske set-up er der meget mindre lyd at gemme sig bagved, og det gør det mere intenst - både for os selv og publikum”, siger Shaka Loveless, der glæder sig til det mindre set-up.

Siden solodebuten ”Shaka Loveless” i 2012 har den energiske artist udgivet to hitspækkede albums; ”Det Vi Sku Miste” (2014) og ”Til Vi Ligger” (2015). Albums, der har givet adskillige priser, fx en Danish Music Aw...ard i 2013 for årets danske mandlige kunstner.

Albummene har bidraget den danske sangskat med en række hits, bl.a. ”Tomgang”, ”2 Mod Verden”, ”Ikke Mere Tid”, ”Den Gang Du Græd” og ”Ud af Mørket” feat. Medina. Seneste single ”Ikk’ Kun Blod” har også ligget solidt på diverse streaming tjenester.

Ved koncerten på Spillestedet Vershuset kan publikum glæde sig til en blanding af de kendte hits og helt nye sange, som Shaka Loveless arbejder på i øjeblikket, samt historierne bag. Livemusikken har nemlig altid betydet meget for Shaka, og hans live performances er også kendt for hans store evne til at få publikum med.

Glæd dig til Shaka Loveless i akustisk set-up med sine to trofaste guitarister. De spiller med hele hjertet i intime rammer. Bemærk: Dørene åbner kl. 18.30 og der er unummererede siddepladser.

Pris 200 kr. + forsalgsgebyr – ved indgangen 220 kr.
Dørene åbner kl. 18.30 BEMÆRK tidspunkt (Koncert starter kl. 20.00) - Unummererede siddepladser