Vershuset præsenterer: Polyfeen 23. februar kl. 21:30

Vershuset præsenterer: Polyfeen

Polyfeen – ægte dansk syrerock fra dengang, man lå ned til koncerterne.

 

De spillede sammen med Gasolin’, Alrune Rod og alle de andre store bands i 1970erne. Nu er Polyfeen fra Næstved gået sammen igen efter 45 år – med ny plade og turné. Syrerock er mere populært end nogensinde – både blandt unge og gamle. Det har fået det psykedeliske Næstved-band Polyfeen til at finde sammen igen efter 45 års pause.

 

Polyfeen fik aldrig indspillet en plade dengang i 1970erne, men i 2005 udsendte det lille pladeselskab Orpheus Records en live-optagelse fra 1972, der hurtig blev udsolgt – det var også dem, der stod bag den første plade med Spids Nøgenhat, som hører til den nye generation af syrerockere.

 

Men i sommer udsendte Polyfeen deres første studieplade. Den hedder Silhouetter” og indeholder nogle af de gamle sange fra dengang samt nyt materiale. Pladen er udkommet som stream, på cd – og på syregrøn vinyl, naturligvis! 

 

“Nu om dage bliver der eksperimenteret for lidt. Jeg tror, det er derfor, at flere og flere begynder at interessere sig for musikken fra dengang. Fordi mange er trætte af mainstream popmelodier på 3,5 minut. Så hører de sådan nogle som os, for vi spiller jo bare, som vi gjorde dengang,” siger Finn Sørensen.

 

Polyfeen anno 2017 består af de originale medlemmer Erik Hansen på sang, Per Hugo Rotbøll Nielsen på orgel og Finn Sørensen på guitar, som har fået selskab af to nye medlemmer Michael Stanley på bas og Frederik Leo på trommer.

 

Pris 100 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 120 kr

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.


Arrangør: Vershuset
Dørene åbner kl. 20.30