Vershuset præsenterer: Dicte & Hempler feat. Mika Vandborg

Vershuset præsenterer: Dicte & Hempler feat. Mika Vandborg

To af Danmarks mest markante sangere i international klasse slår igen talenterne sammen og tager på turne i december 2018! Med sig har de to et fællesalbum med titlen ’Uppers’.

 

Derudover er Claus Hempler i efteråret aktuel i TV programmet ’Toppen Af Poppen’ – et program Dicte tidligere har deltaget i.

 

Dicte + Hempler har siden 2010 markeret sig med årlige koncertrækker under navnet The Dark & Stormy Sessions, sædvanligvis bakket op af guitaristen Mika Vandborg..

 

‘Uppers’ er deres første reelle studiealbum og en fortælling om to sjæle, der har fundet ind til en fælles smag og ægthed. Der croones i en stemning af røg og skødesløs forglemmelse.

 

Vejskilte peger mod Nashville og Memphis passerer revy, mens vi bevæger os – transporteret af Mika Vandborgs længselsguitarer – på et album, der består af sange, der vil gode historier og som vibrerer i et musikalsk rum, der slår gnister.

 

Dicte + Hempler har sammen med Mika Vandborg fundet en melodi, der slår elegante gnister på scenen!

 

Pris 230 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 250 kr.

 

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.


Arrangør: Vershuset
Dørene åbner kl. 20.30

 

MN hvid3
FB mærke hvid2
Instagram hvid2
Infostander hvid2(1)
Billetten hvid2
ugeavisen logo
Audioone hvid
Kunstfonden LOGO white tr bg
Sydkystdanmark hvid2
Hjertestarter hvid
Tourist 205 x 250 mm(4)