OpenAir 72 (Small)
OpenAir 69 (Small)
naessi til gkkdK

Næstved jazzklub præsenterer: Martini`s for børn

Martini’s For Børn er en stor musikalsk cocktail for børn og voksne, blandet af boogie-woogie-jazz, en ualmindelig farverig fantasi og godt humør, tilsat rytmer fra blandt andet Brasilien og New Orleans.

Jazzsangerinden og sangskriveren Kira Martini og hendes jazzkrokodiller (bemærk fotoet) byder på en koncert med nye børnesange, skrevet af Kira selv. Orkesteret udgav i oktober 2015 albummet, ”Boogie-Woogie- Jazz” og blev i samme omgang nomineret til ”Årets Børnejazz navn 2015”.

De lystige musikalske fortællinger er inspireret af Kiras fantasi og egne oplevelser, serveret med udgangspunkt i jazzens farverige improvisationsunivers, hvor alt muligt kan ske undervejs.

Orkesteret består af:  Kira Martini – Vokal/guitar, Mads Søndergaard – Klaver/harmonika, Emil Brun Madsen– bas og Morten Ærø – Trommer

Musikken retter sig mod børn mellem 3 og 10

Spillested: Musikstalden, Grønnegade Kulturcenter, Næstved

Billetter købes på www.jazzklub.dk.

 

 

 

Jazzklubben byder børnene på Martinis

Jazzklubben har længe ønsket også at skabe et tilbud de unge kommende medlemmer. Det har dog i perioder været vanskeligt at finde gode tilbud, som rettede sig mod børn, hvis man ikke lige skulle lokke nogle af Bamses venner herned.

For øjeblikket er der dog en bølge, hvor gode folk udvikler et program, der retter sig mod børn og unge, så selv Copenhagen Jazz Festival har etableret et afsnit til dette publikum – og der er også etableret en Børnejazzpris. Det betyder at der nu er et bedre og bredere tilbud.

Næstved Jazzklub har bedt Kira Martini komme – og ikke alene kommer hun, der vil også følge en flok ikke så farlige krokodiller med.

Musikken er en stor musikalsk cocktail for børn og voksne, blandet af boogie-woogie-jazz, en ualmindelig farverig fantasi og godt humør, tilsat rytmer fra blandt andet Brasilien og New Orleans.

 

Jazzsangerinden og sangskriveren Kira Martini og hendes jazzkrokodiller byder på en koncert med nye børnesange, skrevet af Kira selv.

Orkesteret udgav i oktober 2015 albummet, ”Boogie-Woogie- Jazz” og blev i samme omgang nomineret til ”Årets Børnejazz navn 2015”.

De lystige musikalske fortællinger er inspireret af Kiras fantasi og egne oplevelser, serveret med udgangspunkt i jazzens farverige improvisationsunivers, hvor alt muligt kan ske undervejs.