Kulturnat på Vershuset - GRATIS ENTRÉ 04. oktober kl. 18:30

Kulturnat på Vershuset - GRATIS ENTRÉ

Kulturnat i Vershuset – GRATIS ENTRE

Fredag den 4. oktober byder Spillestedet Vershuset som en del af kulturnatten velkommen til 3 gratis koncerter med Søn, Vi er fædre & Mayday.

 

Søn:
Efter at københavnske Søn i februar albumdebuterede med deres fantasifulde, fabulerende indiepop og særegne lyriske univers på ‘Det Skandinaviske Design’, har det ikke skortet på roser fra pressen eller gnister mellem band og publikum ved orkestrets koncerter. Det gik eksempelvis ikke stille for sig, da det velspillende band med karismatiske Kristoffer Jessen i front besøgte årets SPOT Festival foran et fyldt og begejstret Voxhall. Søn spillede en aldeles magisk koncert.

 

Soundvenues anmelder kvitterede med 6/6 stjerner og ordene:


“Varmen var konstant altomfavnende i løbet af den bedste Spot-koncert, jeg personligt har overværet i årevis”.

 

Vi Er Fædre:
Over et renoveringsprojekt på Næstved Fri Skole faldt tre fædre i snak. De havde alle børn på skolen, men det var altså ikke det eneste de havde tilfælles. De delte nemlig også en fælles kærlighed til musik, og pludselig øjnene de chancen for at blive blæst igennem med lige dele rockmusik, mandehørm og farsnak.

 

Bandets trommeslager – Peter – havde et fuldt udrustet og usandsynlig fedt øvelokale, der bare stod og samlede støv. Og det var her, at vi den 14. januar 2015 slog vores første egne toner an. Vi besluttede, at vi hellere ville bruge vores energi på at spille vores egen musik end at plagiere andre kunstnere – det er der alligevel så mange andre der gør bedre, end vi kan.

 

Hver onsdag har der lugtet af mand, med lige dele sure tæer, prutter, øl, cigaretrøg, kaffe og rock. Mandehørmen, fædre-snakken, legen og musikken har bundet os sammen, og vi har skabt et tekstunivers, der blandt andet hylder glæden ved hverdagen, rollen som fædre, fællesskabet og selvfølgelig vores ubetingede kærlighed til vores børn og koner – alt dette er pakket ind i en god gang dansksproget rock.

 

Mayday:
Er et lokalt super-sammenspillet ambitiøst festband, bestående af 4 musikere, alle rige på erfaringer fra utallige spillejobs udstyret med stor musikalitet og spilleglæde der uundgåeligt smitter af på enhver fest!


Arrangør: Vershuset
Dørene åbner kl. 18.30