Dør Nr. 13 06. april kl. 21:30

Dør Nr. 13

Efter udgivelsen af EPen ”Krigere Uden Våben” i 2017, gik det stærkt for DØR NR. 13, men i efteråret sagde bandet stop og trak stikket for at hellige sig arbejdet med deres debutalbum – ”Verden i Flammer”, der udkom i september ’18.

Med radiohitsene ‘E45’ og ‘Kollision’ i ryggen, stod Dør Nr. 13 pludselig på scenen på Roskilde Festival og skanderborg Festival og spillede op til ‘mosh pits’ og fællessang.

Berlingske Tidende beskrev Dør Nr. 13 som “Danmarks næste store rockband”. Især koncerten på Roskilde Festival var et af højdepunkterne for bandet: “Det var fucking vildt at stå i solnedgangen på Roskilde foran flere tusind mennesker og høre dem skrige med på de omkvæd, selvom de aldrig havde hørt sangene før. Det er sådan noget der gør det hele værd”, siger frontmand Lasse Storm.

Albummet ‘Verden i Flammer’, indeholder hudløs og vedkommende guitarrock, og løfter arven fra navne som The Beatles, Sex Pistols, Gasolin, Kliché og Stone Roses.

Som bandet selv siger: “Det er blod, sved og tårer. Hjertet udenpå tøjet. Fuld skrue. Lige ud af posen. – Ikke et eller andet fake pis. Vi gør det her, fordi vi mener det”.

 

Vokal: Lasse Storm.
Guitar/kor: Anders Aagaard Knudsen.
Guitar/keys/kor: Jesper Hoff-Clausen.
Bas: Nicholas Aagaard Knudsen.
Trommer: Per Mølgaard Jørgensen.


Pris 80 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 100 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Arrangør: Vershuset
Dørene åbner kl. 20.30