OpenAir 72 (Small)
OpenAir 69 (Small)
naessi til gkkdK

Open Air: Rasmus Walter + IAMJJ - VM storskærm og Den Danske Mafia

Glæd jer til en Open Air-dag fuld af musik og fodbold.

Det strålende talent IAMJJ har overrasket anmeldere og musikelskere landet over med sin dybe stemme og fantastiske tekster. Hans musikalske univers er helt sit eget og han kategoriserer det selv således; ”Det er musik, som kan sammenlignes med det sidste måltid på dødsgangen. Det er, når det hæslige og det smukke smelter sammen."

 

Rasmus Walter er en af Danmarks mest skattede sangere og sangskrivere i Danmark. Overalt hvor han og hans band stiller sig på en scene, samles glade og forventningsfulde fans til at høre hans mange hits ”Dybt Vand”, ”Endeløst”, ”Verden I Stå?”, ”På En Dag Som I Dag”, "Løber" og alle de andre.

 

Herrelandsholdets første VM-kamp i Rusland spilles også den 16. juni. Vi viser kampen på storskærmen når Danmark møder Peru!

 

Efter kampen går Den Danske Mafia på scenen - klar til at give den fuld tråd i Næstved med alle John Mogensens største hits i nye rockede udgaver.

 

Dagens Program:
Kl. 14.30: IAMJJ
Kl. 16:30: Rasmus Walter
Kl. 18.00: Danmark – Peru VM-storskærm

Kl. 20:00: Den Danske Mafia

 

Den 3. Open Air-dag er længere end de øvrige, og denne dag er det muligt at købe et udgangsarmbånd. Det giver mulighed for at forlade pladsen og komme igen senere. Pris: kr. 40,-


Mad og drikke kan købes på pladsen
Drikkevarer må ikke medbringes
OBS ingen salg af cigaretter og lign. på pladsen
Facebook & Instagram: @gkkultur #mitkulturcenter

Arrangør: Grønnegades Kaserne Kulturcenter