OpenAir 72 (Small)
OpenAir 69 (Small)
naessi til gkkdK

Nutidens Kvinder-Foredrag: Annette Heick

Annette Heick, der er medlem af en af Danmarks mest kendte musikfamilier, er gift med kokken Jesper Vollmer, som hun har to børn sammen med og til dagligt bor de i Skåne.

 

Annette er i gang med en flot og alsidig karriere, hvor hun bl.a. i en alder af 39 år fik sit teater-gennembrud i rollen som Galinda i forestillingen Wicked på Det Ny Teater og siden medvirkede hun i “Elsk mig i nat” i 3 omgange. Derudover har journalistik altid været en stor interesse for Annette, hvor hun var i praktik på BT som ung. I dag skriver hun igen for BT i en klumme en brevkasse, som på 5. år svarer på diverse familierelaterede spørgsmål. Og så er Annette ikke mindst kendt fra Melodi Grand Prix – både som deltager og vært, hvor hun har deltaget adskillige gange. Sidst men ikke mindst er Annette gået sammen med sin mand og har startet et restaurationskoncept op på Bornholm, som primært henvender sig til virksomheder.

 

Under titlen ”Alle laver fejl og dumheder” holder Annette et foredrag om, at man gerne må fejle, men skal kunne se tilbage på fejlene med et smil. Annette Heick tager et tilbageblik, for som hun selv beskriver det ”Komik er lig med tragedie ganget med tid”. Oplev et personligt foredrag med Annette Heick og at se det positive i de situationer, der ellers kan virke triste. 


Arrangør: Nutidens Kvinder
Pris: Kr. 80,00 for medlemmer Kr. 120,00 for gæster

Der serveres kaffe og brød.

Øl og vand kan købes.

Tilmelding: Tove 55731741/40863676 eller Jytte 22360287