Dansk Vegetarisk Forening: Håb i en håbløs tid 20. november kl. 19:00

Dansk Vegetarisk Forening: Håb i en håbløs tid

NB: Billetter skal bestilles via MobilePay, inden der bliver udsolgt, se nedenfor

HÅB I EN HÅBLØS TID - OM DYR, NATUR OG ETIK
Klimaet er under forandring, arterne forsvinder i rivende hast og milliarder af dyr lever trøstesløse tilværelser i et produktionssystem, hvis eneste mål synes at være at lave mere og mere billigere og billigere.

Problemerne er til at tage at føle på, dybt sammenvævede og meget komplekse. Så det er let at føle sig lille og betydningsløs og miste troen på, at man kan gøre en forskel i det store billede. Vi ender let med prøve at fortrænge det hele, leve videre som i går og langsomt mærke håbet sive ud af livet.

Men den enkelte kan gøre en forskel. Det kan godt være, at vi kun er dråber i havet, men det består ikke af andet end dråber. Hver for sig og i fællesskab står vi foran en etisk udfordring: Vi skal til at forstå os selv og vores forhold til dyr og natur på en ny måde.

OM FOREDRAGSHOLDEREN
Mickey Gjerris er lektor i bioetik ved Københavns Universitet. Han er en flittigt anvendt foredragsholder og har i mange år arbejdet med etiske spørgsmål vedrørende dyr, natur, klima og etik. Han har senest udgivet bøgerne ”Jagt – Natur, mennesker, dyr og drab” i 2016, “Skildpaddetanker” i 2017 og “Naturens Sprog” i 2018. Mickey modtog i 2018 Mikkel Hindhede-Prisen for sin indsats som offentlig debattør.

Mickey Gjerris optræder ofte i medierne, og han er en fremragende foredragsholder.

PRIS OG TILMELDING
Billetpris: 70 kr
Medlemmer af DVF: 60 kr
Studerende & unge under 20 år: 60 kr

Send beløbet for billetten til MobilePay 25419 med angivelse af dato, by og antal billetter, dvs f.eks. "Foredrag 20/11 Næstved 2 stk".

Foredraget afholdes som led i en landsdækkende turné, og prisen varierer med 1 kr fra by til by, så vi nemt kan identificere, hvilken by indbetalingen tilhører.

Hvis du ikke har MobilePay, kontakt da foredrag@vegetarisk.dk for en alternativ betalingsmetode.

Alle er velkomne.

Sidst DVF arrangerede en landsdækkende foredragsrække, blev der udsolgt i alle byer på nær én. Vi anbefaler derfor, at du bestiller billet snarest muligt, hvis du vil opleve Mickey Gjerris.