Kære Zoe Ukhona 07. marts kl. 19:00

Kære Zoe Ukhona

Et forfriskende og inspirerende bud på, hvor lykken kan ligge og hvordan man kan prioritere i livet. Med udgangspunkt i sin nye bog ”Kære Zoe Ukhona” fortæller Pelle Hvenegaard ærligt, rørende og hvor der er plads til det humoristiske om de seks år, der gik fra første gang han og Caroline mødte hinanden på en blind date, til de første gang holdt deres lille adoptivdatter i armene i Pretoria i Sydafrika. 

 

Det er en fortælling om at have prøvet det meste. Om at have rejst i store dele af verden og om at have bevæget sig på alt fra de bonede gulve til livets skyggesider og at have opnået rigtig meget af det, mange umiddelbart forbinder med lykken. 

 

Det handler om, hvordan det er at gennemgå benhårde fertilitetsbehandlinger og om, hvor slidsomt det er at gå rundt i næsten to år, hvor du hver dag kan blive ringet op og få at vide, du er blevet far – uden at det sker. Og så selvfølgelig slutteligt, hvordan det er, når opkaldet endelig kommer og ikke mindst, hvordan det er endelig at holde sin lille pige i armene efter så mange års higen.