Vershuset præsenterer: Jonah Blacksmith Trio 17. februar kl. 21:30

Vershuset præsenterer: Jonah Blacksmith Trio

Brødrene Alstrup, der i fællesskab udgør spydspidsen af syv-mands-ensemblet Jonah Blacksmith, drager i februar 2018 på en intim trio-tour rundt i landet med et til anledningen nedbarberet setup. Til gengæld bliver der ikke skruet ned for hverken gode sange, hygge og nærvær, eller for skæve anekdoter og ditto smil.

 

Den for nyligt afsluttede sommertour har høstet store anmelderroser, hvor både Politikens Kim Skotte, BT’s Jan Eriksen og Gaffas Ole Rosenstand Svidt alle har kvitteret med henholdsvis 5 hjerter (Komos Festival), 5 stjerner (Tinderbox) og 5 stjerner (Tønder Festival). Bandet aflagde desuden Canada besøg i juli måned og spillede bla. legendariske Winnipeg Folk Festival og Vancouver Folk Festival med såvel stor publikumsopbakning som rosende ord til følge.

 

Hvor end scenen er i Vancouver eller i Vanløse fornægter det Thy’ske ophav sig ikke i den varme og vedkommende atmosfære på scenen, der mest af alt peger tilbage til bedsteforældrenes hyggelige dagligstue i Koldby. Her dannede diverse strenge- instrumenter, klaver og harmonika så ofte i barndommen den musikalske ramme for samværet med børn såvel som børnebørn. Sangene fra bandets to albums taget ligeså afsæt i det personlige og vedkommende, og kredser om de ting, man er rundet af, dem man elsker, og frygten for at miste hinanden og sig selv.

 

Det selvbetitlede album Jonah Blacksmith, som udkom i februar, har opnået massivt airplay – ikke mindst på P4, hvor singlerne Once You Love og Daughter Of Jonah har været i daglig rotation. Disse og mange andre sange vil komme under kærlig behandling, og kan altså til februar opleves ‘triofiseret’ rundt i kongerigets afkroge.

 

Unummererede siddepladser

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 200 kr.


Arrangør: Vershuset
Dørene åbner kl. 20.30