Kulturnat 2018 05.10.2018 - 05.10.2018

Kulturnat 2018

Når mørket falder på, lukker uglen øjnene op og spejder ud i natten. Fredag den 5. oktober kl. 16-23 kommer både uglerne og vi til at se en hel masse, som vi ikke plejer: ædle riddere og onde orker, kreative lege, en masse unge talenter, militære veterankøretøjer, moderne kunst, skøre kokke, maskeparade og meget, meget mere.

 

På årets kulturnat sætter vi drømmene i spil.

 

Nyd et drømmeunivers af lyd, når du tager plads under drømmerfangerne, eller drøm dig tilbage til vikingernes tid med sværd, hjelm og kappe. Bliv klogere på din drømmeuddannelse og på dem, der drømmer om en ny tilværelse.

 

Kulturnatten er den årlige begivenhed, hvor hele Næstveds kulturliv smelter sammen og åbner sig til glæde for alle. Alle arrangører yder deres bedste for at give os alle en oplevelse ud over det sædvanlige. De knap 100 oplevelser er fordelt fra Næstved bymidte og Grønnegades Kaserne Kulturcenter til havnen, kasernen, Herlufsholm og Rønnebæksholm, og der er noget for alle aldre.

 

Løjerne starter allerede kl. 16, så også de yngste kan nå at gå på opdagelse i kulturen inden sengetid.

Sådan ser du Kulturnat ’18 programmet

Kulturnatten byder på et stort og flot program, hvor alle arrangementer er samlet og beskrevet. Du kan se programmet på tre forskellige måder:

PÅ MOBILEN:
Igen i år kan du få programmet på mobilen, hvor det er nemt at få overblik over alle arrangementer, tider og steder. Du skal bare sende en SMS, så får du programmet på mobilen. Det er gratis.
Send teksten NK KULTURNAT til 1999

PÅ COMPUTEREN:
Du kan også se Kulturnatprogrammet på din computer ved at klikke HER.

PÅ TRYK:
Foretrækker du et trykt program, findes det også. Det kan fx hentes på Næstved Bibliotek og på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.