Dansk Rakkerpak præsenterer: Kultursuppe med Mademoiselle Karen 06. april kl. 18:30

Dansk Rakkerpak præsenterer: Kultursuppe med Mademoiselle Karen

- Finurlig kabaret-pop på fransk, dansk, engelsk og polsk.

Mademoiselle Karens frontfigur er ingen ringere end Karen Duelund Guastavino, der i sommeren 2017 glimrede i Dansk Rakkerpaks forestilling "Sherlock Holmes og Dronningen Kronjuveler" - både som en overbevisende komponist og musiker samt i den udsøgte rolle som Hendes Majestat Dronning Margrethe d. 2. af Danmark. I Mademoiselle Karen tager hun sig personligt af både sang og blæserinstrumenter og er flankeret af de herrer Martin Bennebo på harmonika og klaver og Troels Sejr Drasbeck på trommer, klokker og diverse effekter.

Trioen har rejst verden rundt som en del af det succesfulde polsk/danske band Czeslaw Spiewa. Det var dette eventyr, der gav dem inspiration og inputs til det nye farverige projekt, der indtil nu har resulteret i de anmelderroste albums "Attention" fra 2010 og "Comme Les Garçons" fra 2014. Atmosfæren er postmoderne pop chansons brudt af pumpet house på den ene side og eftertænksom melankoli på den anden. 

Mademoiselle Karen tager det hele ind - og synger det derefter ud igen - med en stærk stemme fuld af engagement - i en collage af musikgenrer og sprog limet sammen i en stramt produceret form.

Skynd jer at købe billetter! Der bliver med garanti rift om pladserne!


Unummererede pladser

Siddepladser ved langborde
Dagens suppe: 'Creme Vichysauce' (fransk porre-
og kartoffelsuppe), der serveres med brød af god krumme.
Suppen er inkluderet i billetprisen