Simon Talbot - Make Denmark Great Again 10. oktober kl. 19:00

Simon Talbot - Make Denmark Great Again

For halvandet år siden var livet gået i hak for Simon Talbot. Han levede lidt for mageligt i sin comfort-zone og kedede sig reelt i den daglige trummerum, selvom han på scenerne og i TV høstede både roser og succes. I stedet for at stille sig tilfreds med den hjemlige succes, besluttede han sig for at ryste op i det hele og prøve at starte forfra: Han hoppede derfor ombord på et fly til USA for at jagte 'The American Dream'.

 

Det er der kommet et standup-show ud af, som Talbot turnerer landet rundt med i efteråret 2018. Showet handler om de sjove modsætninger, der er mellem danskere og amerikanere - og så gør Simon én gang for alle op med den danske jantelov. Kan vi lære noget af de altid selvsikre amerikanere? Får man overhovedet noget ud af at jagte sine drømme? Og hvorfor ser præsident Trump så underlig ud?

 

Simon mener, efter USA-opholdet, at Danmark godt kan blive lidt 'greatere'. Vi danskere er alt for indelukkede, stille og har generelt meget svært ved at rose os selv og hinanden. Han uddyber:

"Danskerne skal have mere 'huttelihut' ind i hverdagen. Forestil jer amerikansk selvtillid men med dansk hygge. Tænk, hvis tjenerne på cafeerne i København under serveringen af kaffe og kage råbte 'boom bitches!", griner Simon Talbot og fortsætter:

"Hvis jeg nu siger, jeg drømmer om at åbne et tæppeland, vil det i Amerika give high-fives og tilkendegivelser som: "You can do it! Just follow your dreams!" Herhjemme ville vi sige "jamen det kan du da ikke finde ud af". Vi skal lære at springe ud i det, vi drømmer om og turde tro på, at det nok skal lykkes", siger Simon.

 

Simons show vil byde på både sjove og pinlige videoklip fra sine amerikanske eskapader, der blandt andet tæller optrædener i både taco-shops og på comedy-clubs. Jagten på succes er gået over helt små klubber til større spillesteder, og så er mødet mellem dansk humor og amerikansk ditto ikke altid et godt match.

Simon Talbot er med sin karakteristiske entusiasme, energi og sprudlende fortællerglæde klar til at få hele Danmark til at grine igen med sine sjove betragtninger fra USA, når han drager ud med sit fjerde onemanshow. Showet 'Make Denmark Great Again' har premiere 13. september 2018 på Bremen Teater og turnerer herefter rundt i hele landet frem til starten af december.


Kom i god til - indgang via glasbygningen
Info: simontalbot.dk
Inklusiv garderobe