OpenAir 72 (Small)
OpenAir 69 (Small)
naessi til gkkdK

WeDoCraft Networking/foredrag: GURU-innovation & disruption


Fredag aften efter WeDoCraft SHOW OFF har vi booket det inspirerende foredrag, GURU- innovation & disruption med den prisbelønnede danske serieiværksætter, Jonathan Løw.


FOREDRAG GURU-innovation & disruption

Innovation og disruption er to meget populære ord for tiden, men hvad er egentlig det vigtigste at vide om de to begreber, og hvad siger verdens førende iværksættere og ledere om at være innovativ og disruptiv?


Hvordan sikrer Airbnb stifter Brian Chesky en stærk innovationskultur?

Hvad kan en Nobelprismodtager i økonomi lære os om vores tilbøjelighed til at søge bekræftelse frem for at turde begå fejl?

Og hvad tænker Danmarks mest lovende, unge iværksættere om fremtidens innovative erhvervsliv?


Det er nogle af de spørgsmål Jonathan Løw stiller skarpt på og besvarer i dette GURU-foredrag.


Foredraget udfolder 5 hovedbudskaber, som vil gøre dig nysgerrig, opmærksom på jeres potentiale og ikke mindst handlingsorienteret:


•Nysgerrighed er noget, vi gør


•Spørgsmål kan være ligeså vigtige som svar


•Innovation går hånd i hånd med mening


•Disruption sker gravist og pludseligt


•At kende 40/70 reglen er helt afgørende.

 

OM Jonathan Løv står blandt andet bag den prisbelønnede startup engodsag.dk - et projekt der modtog e-handelsprisen, Computerworld’s Edison Award m.fl. Han er medstifter af Sprout - verdens første blyant, der kan plantes og blive til krydderurter. Han har startet 5 virksomheder og derudover været online marketingchef for Bog & Idé samt rådgiver og investor i Nordens største investeringsfond for vækstvirksomheder, Accelerace. Jonathan Løw er kåret som én af Danmarks 100 mest lovende ledere og nomineret som Årets Iværksætter. Mere info på jonathanloev.dk


Arrangør: WeDoCraft

Tid Fredag den 19.maj kl.18-19.30

Sted Lokale 117, Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Grønnegade 10, Næstved

Pris kr.250,- entrè til 1,5 times inspirerende foredrag og en to-dages billet til WeDoCraft SHOW OFF. Der er begrænset antal pladser.

Info kontakt WeDoCraft A Designers Network tlf. 53889926
wedocraft@wedocraft.dk
wedocraft.dk