Maria Mena. AFLYST 20. april kl. 20:00

Maria Mena. AFLYST

OBS: AFLYST

I samarbejde med Maria Mena har vi valgt at aflyse koncerten i Næstved.

Interessen har ikke været så stor, og det giver Maria Mena mulighed for at forkorte turen

Hun vil i stedet se frem til turnéstart i DR dagen efter hvor der er udsolgt, her er der ekstra koncert den 22.4.

 


 

 

 

 

Maria Mena har været en stor inspirationskilde for artister i både Norge og USA med gode anmeldelser i bl.a. ’Q Magazine’. Maria Mena har desuden modtaget Griegprisen, Spillemandprisen og været nomineret til den tyske Grammy-pris Eccho Award.

 

”The Late Show” sangerinden Maria Mena slog igennem med sit hit ”Just Hold Me” under ”The Late Show” hos David Letterman og siden da har karrieren for alvor taget fart. Hendes sange har tilsammen rundet mere end 10 millioner seere på de sociale medier men sangerinden ønsker stadig ikke at lade andre skrive sangene for hende, fordi for hende er personligheden i sangene altafgørende, da musikken skal være autentisk og følelserne være ægte.

 

Maria Mena er en kvinde der ikke er bange for at fortælle hele verden hvem hun er inderst inde gennem hendes sange. Denne ærlighed og åbenhed over for hendes fans har i dag gjort hende til den hun er, hvor fansene støtter op omkring hende i medgang og modgang. For Maria er det ikke afgørende hvor mange sange hun sælger eller hvor mange priser hun får, men at fansene forbliver lige så loyale for hende som de har de har været siden hun trådte ind på den store scene for første gang.

 


Arrangør: Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Dørene åbnes kl. 19.00

Varighed: 2 x 45 min.

Kom i god tid - indgang via glasbygningen

Facebook: gkkultur . Instagram: @gkkultur

Unummererede pladser


Før koncerten har du mulighed for at nyde en showmenu hos Café Grønnegade.

Menuen skiftes hvert måned, og du kan se den aktuelle menu på www.cafegroennegade.dk eller høre om den ved at ringe på tlf. 53790067

Pris eksl. drikkevarer: kr. 245,-