OpenAir 72 (Small)
OpenAir 69 (Small)
naessi til gkkdK

Dicte & Claus Hempler

To af Danmarks mest markante sangere slår igen talenterne sammen og tager på turne i november 2017! – Denne gang – og for første gang – med et fællesalbum med helt nye sange i flightcasen. Albummet vil kunne forventes ude 1. oktober 2017!

 

Dicte og Claus Hempler er blevet rost til skyerne for deres fornemme samarbejde, som er i international klasse. Om samarbejdet skrev Berlingske:

”En ulastelig velklædt nydelse”… ”Dicte & Hempler leverede en forrygende intens, smuk dagdrøm af en koncert”. Og fortsætter: ”Dicte Madsen og Claus Hempler har hver for sig nogle af de mest sexede vokaler i dansk musik og sammen klæder de hinanden ypperligt”.

 

Makkerparrets nedtonede singer/songwriter-katalog er en sand nydelse at opleve og giver i denne omgang reminiscenser til stilarter mestret før af Cole Porter, Marilyn Monroe og Frank Sinatra. Og de akkompagneres tilmed af Danmarks vel nok dygtigste guitarist, Mika Vandborg.

 

Tænk blå-tonet, forfinet elegance og fornem pulsen fra storbyens svedige natklubber kravle ind under huden og helt ind i hjertet! Fusionen af så karismatiske personligheder og kunstnere er nemlig i sig selv en garanti for, at man som lytter beruses af nærværet og den skrøbelige intensitet, der helt naturligt opstår på scenen.

 


Dørene åbnes kl. 19.00

Varighed: 2 x 45

Arrangør: Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Kom i god tid - indgang via glasbygningen
Facebook: gkkultur . Instagram: @gkkultur

Unummererede siddepladser

 


Før koncerten har du mulighed for at nyde en showmenu hos Café Grønnegade.

Menuen skiftes hvert måned, og du kan se den aktuelle menu på www.cafegroennegade.dk eller høre om den ved at ringe på tlf. 53790067

Pris eksl. drikkevarer: kr. 245,-