OpenAir 72 (Small)
OpenAir 69 (Small)
naessi til gkkdK

DEN NØGNE SANDHED - Klædt af til skindet

Den Nøgne Sandhed alias Mikkel Schrøder Uldal, Joakim Knop, Farshad Kholghi og Gordon Kennedy introducerede sidste år danskerne for et helt nyt show. Med en blanding af musikalsk comedy, stand-up og koncert begejstrede de fire velklædte gentlemen både anmeldere og mere end 25.000 danskere. Nu er de klar med et nyt show, de kalder "Klædt af til skindet".

 

Ideen om Den Nøgne Sandhed opstod i 2011, men det var først fire år senere, at det første show så dagens lys. Den Nøgne Sandhed er et hamrende sjovt og musikalsk comedy-show. Et show om alt det kvinder gerne vil vide om mænd, og alt det mænd ikke vil have, at kvinder skal vide om dem. Til februar 2017 er de fire klar med deres nye show Klædt af til skindet - og om man skal tage det i bogstaveligste forstand, må tiden vise. Vi er blevet ældre, klogere, sjovere og tungere og vi står alle ved skilleveje i vores liv. Og det er altså hamrende morsomt, siger Mikkel Schrøder Uldal og fortsætter: Ligesom sidst har vi vores koner med på skærmen, og deres syn på os mænd rammer plet! En fantastisk start over 25.000 publikummer landet over indløste billet til Den Nøgne Sandheds sidste show Nu skal sandheden frem. Også hele Danmark kunne se med, da deres første show rullede over skærmen på TV2 i januar måned. Anmelderne var ikke bare begejstret for de fire entertainere og deres timing, men også for deres tekstunivers og musik der var med til at signalere, at Den Nøgne Sandhed ikke bare er hamrende sjovt, men også er af høj kunstnerisk kvalitet.

 


Arrangør: Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Dørene åbnes kl. 19.00

Varighed: ca. 2 timer

Kom i god tid - indgang via glasbygningen

Facebook: gkkultur . Instagram: @gkkultur

Nummererede siddepladser


Før koncerten har du mulighed for at nyde en showmenu hos Café Grønnegade.

Menuen skiftes hvert måned, og du kan se den aktuelle menu på www.cafegroennegade.dk eller høre om den ved at ringe på tlf. 53790067

Pris eksl. drikkevarer: kr. 245,-