OpenAir 72 (Small)
OpenAir 69 (Small)
naessi til gkkdK

Cohen - En hyldestkoncert

COHEN – EN HYLDESTKONCERT

  1. 7. November er det et år siden Leonard Cohen forlod os – og da det i December 2017 præcist er 50 år siden udgivelsen af hans debutplade “Songs Of Leonard Cohen” - hvad kunne så være mere passende end at hylde den store Mester endnu engang med en række respektfulde fortolkninger af hans smukkeste sange.

I år er det ovenikøbet præcis 50 år siden Cohen debuterede som sanger. Hans mentor sangerinden Judy Collins havde netop indspillet hans sang Suzanne, og nu lokket Cohen til selv at synge den ved et velgørenhedsshow 22 februar 1967.

 

Den 34-årige debutant var imidlertid meget nervøs, og hans guitar stemte ikke, så efter første vers slog han af med ordene: ”I’m afraid I cannot do this”, hvorefter han forlod scenen. Men han vendte tilbage og gennemførte koncerten, og det blev starten på en halvtreds år lang karriere, der har givet os et væld af smukke, livskloge sange, som er elsket og bliver sunget verden over.

Nu er Cohen selv borte, men vi har hans sange, og dem vil vi hylde med et hold af landets bedste sangere og musikere, der alle har et nært forhold til Cohens fantastiske bagkatalog

Vi garanterer en unik aften og en værdig og vital hyldest til Mesteren.

Solister:

Steen Jørgensen

Bjørn Fjæstad

Claus Hempler

Mike Andersen

Signe Svendsen

Sara Indrio

Bandet:

Palle Hjorth - Keyboards

Lars Skjærbæk – Guitar, kor

Mads Andersen – Trommer

Troels Skjærbæk – Bas, kor