OpenAir 72 (Small)
OpenAir 69 (Small)
naessi til gkkdK

Christmas Gospel med Anders Blichfeldt

Der er lagt op til ukristeligt meget god musik, fest og ballade, når Anders Blichfeldt i julen 2017 har premiere på Christmas Gospel. Det er første gang Anders kaster sig ud i at synge det store fantastiske gospel julerepetoire.

Klassiske julesange.... og sange man ikke lige havde forventet i gospelversioner.

 

Endnu en Blichfeldt!

Årets Christmas Gospel koncerter byder på endnu en premiere, eller nærmere en debut, nemlig Anders' datter Alma, som er med som special guest. Alma er trods sine kun 15 år en fantastisk dygtig sangerinde og hun har lyst til at tage på turne med sin far, hvilket glæder "den gamle" rigtig meget.

 

Jønssons Fristelser

Som kapelmester er det Martin Jønsson, der sidder bag tangenterne på orgel og piano. Martin er særdeles godt bekendt med gospel genren, og har desuden spillet med en lang række prominente kunstnere. Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, der ligeledes er kendt i hele landet for sit eminente saxofon spil. På trommer er det Mads Andersen, der sørger for at hele orkesteret kommer til at swinge.

 

Gospel Sisters

Gospel Sisters er med og består af 3 super swingende sangerinder for hvem gospel betyder alt.

Julie Lindel, Susanne Wiik Kalvåg og Anette Wiik Vesterager - tilsammen Gospel Sisters - har siden 1994 ligget i den absolutte top inden for genren, og de er berømte for deres medrivende sceneoptræden.


Kom i god til - indgang via glasbygningen

Facebook & Instagram: @gkkultur #mitkulturcenter
Inklusiv garderobe