Vinderne af Karrierekanonen: Dør nr. 13 og Lærke Emilie 23. september kl. 20:00

Vinderne af Karrierekanonen: Dør nr. 13 og Lærke Emilie

 

DØR NR. 13 er en dansk rockgruppe opkaldt efter en makaber Tivoli-forlystelse fra 90´erne.

Gruppen blander frit dyster postpunk, med snerrende rock og rul, og fængende guitarpop. Fra desperate støjudladninger til følsomme ballader. Som en B-films horrorversion af et Østtysk schlagerorkester. Tindrende. Mørkt. Beskidt og forførende.

 

Bandets stifter, sanger og sangskriver Lasse Storm er født i Fensmark, og tænkte oprindeligt Dør nr. 13 som et soloprojekt . Siden foråret 2015 har gruppen effektivt fungeret som fuldblodssekstet bestående af medlemmer fra bl.a. The Blue Van, The Delanies og Hymns from Nineveh, hvoraf tre af bandets medlemmer kommer fra Næstved.

Særligt gruppens nummer ”E45” har roteret heftigt på P6. Det er Dørens fjerde radiosingle i træk. Senest har gruppen gæstet såvel Smukfest, SZIGET Festival i Budapest, og ikke mindst vundet Karrierekanonen 2016.

 

Karrierekanonen er et talentforløb, der ruster lovende kunstnere til en professionel karriere, har eksisteret i DR siden 2002. Etablerede navne som Magtens Korridorer, Tue West, Marie Key Band og The Minds of 99 har tidligere vundet prisen.

Udover Dør nr. 13, står en af Karrierekanonens andre vindere også på scenen denne aften. Lærke Emilie er en RnB-sanger ud over det sædvanlige. Lærke Emilie har vundet roser på landets festivaler, og kronede værket denne sommer ved at vinde Karrierekanonen på Smuk Fest. Lærke Emilie rapper og synger sin rørende lyrik over lækre beats og fængende melodier.


Dato: 23. september 2016 kl. 20.00

Dørene åbnes kl. 19.00

Unummererede sidde- og ståpladser

Varighed: 2 timer inkl. pause

Arrangør: Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Kom i god tid - indgang via glasbygningen

Facebook: gkkultur . Instagram: @gkkultur