VM-Fanzone 03.12.2015 - 03.12.2015

VM-Fanzone

VM-Fanzone
VM i håndbold for kvinder spilles i Danmark. Næstved er en af blot fire værtsbyer, og i den nybyggede arena står slaget mellem seks af de deltagende nationer. Som eneste værtsby på Sjælland vil hele byen være klædt i pink, og på Grønnegades Kaserne, Kulturcenter indrettes der en festlig Fan-zone.

Fan-zonen i Ny Ridehus er stedet hvor byens borgere og VM-gæster fra Sverige, Holland, Polen, Angola, Kina og Cuba sammen kan opleve vm-stemningen. Der er musik, hygge, konkurrencer og live-sending fra Danmarks kampe i Herning på storskærm.

Gratis adgang og VM-øl
Fan-zonen er åben fra den 5. december til og med den 13. december. Dørene åbner kl. 15 og Fan-zonen er åbent til ca. 22.30. I baren serveres der øl fra Kina, Cuba, Sverige og Holland, og det lokale mikrobryggeri Kongebryg har brygget en særlig VM-øl til lejligheden. De sultne kan bestille en lækker tapas-anretning fra Alt Godt.

Fan-zonen er godt nyt til de håndboldfans der ikke har billet til kampene, men som bare må opleve den intense håndboldoplevelse. Der er gratis adgang til Fan-zonen, og den 10.-12. december spiller og underholder bandet Tournesol.

 

Følg Sydsjællands største kulturcenter på Facebook-siden Grønnegades Kaserne, Kulturcenter. Her offentliggøres kampprogram og sidste nyt fra fan-zonen.