The Last Waltz <br> Verdens bedste koncertfilm - genopført! 10.10.2015 - 10.10.2015

The Last Waltz
Verdens bedste koncertfilm - genopført!

Vi kan nu fortælle at "The Last Waltz" besøger Kulturcenteret igen i oktober 2015.

 

- Med forbehold for ændringer af kunstnere.

 

En aften med fantastisk og tidløs musik af ophavsmænd som The Band, Bob Dylan, Eric Clapton, Neil Young, Joni Mithell, Neil Diamond, Van Morrison, Muddy Waters, Dr. John, Emmylou Harris, Paul Butterfield, Ronnie Hawkins og mange, mange flere under kyndig ledelse af Peter Uhrbrand og bandet Uhrband Stöjband.

 

Således kan publikum udover Peter Uhrbrand opleve blandt andre Martin Preisler, Rasmus Madsen, og ikke mindst den prisvindende musiker Mads Mathias, kendt fra bl.a. Six City Stompers. Det store orkester med fuld blæsersektion tæller en række af landets allerbedste musikere, som bl.a. har optrådt med Peter Belli, Lucas Graham, Johnny Madsen, Poul Krebs, Mike Anderson, Aarhus Jazz Orchestra og DR Bigbandet. Der er hermed lagt i kakkelovnen til en forrygende festaften og en fejring af musikken fra THE LAST WALTZ.

 

Oplev ”Celebrating The Last Waltz” på Grønnegades Kaserne, Kulturcenter i Næstved Lørdag d. 10 oktober 2015 kl. 20.00.

 

Baggrund:
Filmen THE LAST WALTZ

The Last Waltz er en amerikansk musikfilm, der skildrer den sidste koncert, som The Band gav. Filmen er instrueret af Martin Scorsese, og den blev indspillet 25. november 1976 i Winterland Ballroom i San Francisco. Den blev udsendt som dokumentarfilm i 1978 og er siden blevet rost som en af de bedste koncertfilm, der nogensinde er skabt.