Små katastrofer 29.10.2015 - 29.10.2015

Små katastrofer

Næstved Teater får besøg af Paolo Nani Teater & Carte Blanche med Små katastrofer

En ny forestilling af den virtuose mestermimiker Paolo Nani, der fejrer hverdagens små sejre over livets ben-spænd, så vi griner, bliver rørt og går rigere hjem.

Kender du følelsen af, at tingene gør oprør? At katastroferne kommer i stimer? Det virker som om verden er vred på os og stiller uventede og grusomme forhindringer op for os.  Håndtaget falder af, samtidig med at du falder i en mudderpøl - præcist i det øjeblik, hvor det begynder at regne! Og så står man der med himmelvendte øjne på udkig efter en Gud, en at gøre ansvarlig for hele elendigheden.

Paolo Nani fejrer det heltemod, vi alle har i dagligdagen, hvor vi holder fast i vores mål og fortsætter på trods af hverdagens små katastrofer og vores umulige skæbne.

Mens vi må acceptere de små katastrofer i hverdagen, er teatret anderledes styret af total kontrol af scenens virkemidler, kroppen og teknikken. Men alligevel går det galt: den stakkels skuespiller bliver udsat for alle de ulykker, der kan hærge en forestilling: mixeren går i stykker, tricksene fungerer ikke rigtigt, mikrofoner lever deres eget liv. Resultatet er et uimodståeligt stykke komisk meta-teater, hvor Paolo Nani udfolder hele sit re-pertoire af tricks og gimmicks. Ulykkerne vælter ind over ham, undslipper enhver beregning og overlæg, ender som katastrofer - eller som en udfrielse fra hverdagens kedsomhed.

Instruktion
Valention Dragano
Medvirkende
Paolo Nani
Varighed
70 min. uden pause

Læs mere på http://paolonani.com