Ohoy city banner
Cie les güms city banner
Big Bang Company city banner
2016bigbangcompany

Gadeteater på Axeltorv

Grønnegades Kaserne Kulturcenter og Cityforeningen præsenterer over sommeren Næstved for gadeteater med eftertænksomhed, gæstevisitter og dødsforagt!

 

Samarbejdet mellem Cityforeningen og Kulturcenteret har i flere år affødt, at man som handlende eller sommergæst i Næstved må vænne sig til at se gakkede gangarter og spraglede udklædninger i sommerens gadebillede.

 

Sommeren 2016 er ingen undtagelse, og det nye program byder på tre unikke forestillinger i verdensklasse. Det hele starter på havet, og ender med et brag. Derimellem med et fransk visit. O-hoy er teatret Brændende Kærligheds nyeste forestilling, og med undertitlen ”Oceaner af frihed” bydes der ind til en satirisk komedie, der tager moderne menneskers uendelige muligheder og grænseløse frihed under kærlig behandling. Traditionen tro er Axeltorv kulissen for gadeteater i Næstved. Med de handlende som baggrund er sæsonen skudt i gang den 17. juli.

 

Det franske ensemble ”Cie Les Güms” er en del af den helsingoranske gadeteaterfestival ”Passage”, og gæstevisitter det sydsjællandske den 6. august med forestillingen Stoïk. Forestillingens omdrejningspunkt er de to aparte og lidet succesfulde cirkusartister hhv. den klodsede jonglør og den energiske akrobat. Det totale kaos springer i fuldt flor når de to forsøger sig med hver deres kunnen.

 

Tredje og sidste forestilling på programmet springer virkelig rammerne for hvad gadeteater kan tilbyde. Den 20. august vil Næstveds kommende egnsteater ”Dansk Rakkerpak”, med hjælp fra publikum, skyde kanonkongen Speedy ud over Axeltorv – og publikum!

 

Big Bang Company består af artistparret Nicko og Speedy, der har optrådt sammen i en menneskealder, samt af deres polske trommeslager Predovski og hans tordnende trommer. Showet har afgjort set bedre dage, men bliver fremført med stor charme, selvtillid og dødsforagt.

 

Glæd jer til tre absolutte perler inden for gadeteater i Næstveds sommerbyliv. Forestillingerne er for alle uanset alder og sprog, og starter kl. 11.00.

 

Læs mere om forestillingerne her:
O-Hoy
Stoïk

Big Bang Company

 

Forestillingerne er støttet af Næstved Kommunes kulturelle matchmidler